City Gross sänker priset på 1 500 varor

Foto MostPhotos
För att som man säger ”möta efterfrågan på en billigare matkasse” sänker Citygross sitt ordinarie pris på över 1500 av sina vardagsvaror.

Under året har svenska konsumenter drabbats av ökade omkostnader i vardagen så som höjda räntor, elpriser och matpriser och allt tyder på att hushållens ekonomi kommer vara fortsatt pressad under hösten, skriver Citygross.

Nu tar man ett steg och sänker sitt ordinarie pris på drygt 1 500 vardagsvaror.
– Vi har sedan i våras tittat på hur vi kan bidra för sänka våra kunders matkostnader och har under året bland annat tillfälligt sänkt priset på frukt och grönt. Nu agerar vi med ännu mer kraft och sänker vårt ordinarie pris på mer än 1500 vardagsvaror, berättar Anders Wennerberg, vd för Citygross.

Tidigare har kedjans prissänkningar främst varit riktade till PRIO-medlemmar men nu sänks priset för alla kunder.
Prissänkningarna sker över stora delar av sortimentet med fokus på viktiga vardagsvaror som konsumenterna köper veckovis.

– Det är en rejäl satsning vi gör för att möta våra kunders behov och bli mer konkurrenskraftiga. Vi är fortfarande inne i en tid när många letar billigare varor och vänder på kronorna för att hantera sina ökade omkostnader, säger Anders Wennerberg.

Sänkningarna gäller i samtliga City Gross-butiker från och med denna vecka.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil