Citygross vill öppna butik i Luleå i närtid

Citygross letar efter ett bra läge uppe i Norrland | Foto MostPhotos
Citygross letar lägen för butiksetableringar i norra Sverige och hoppas bland annat på att kunna öppna en butik i Luleå inom 2-3 år, skriver nsd.se.

Efter Axfood- och Bergendahls-affären har det stått klart att tanken är att Citygross ska kunna expandera norrut i Sverige.
Nu för man bland annat en dialog med Östersunds kommun och man har dessutom nyligen besökt Luleå för att träffa kommunen.

I Luleå har man kommit ett steg på vägen genom en första överläggning med kommunen.
– Vi söker efter ett väl synligt etablerat läge. Vi vill finnas nära bostäder eller annan handel och har diskuterat olika alternativ med kommunen, säger Citygross etableringschef Per Edstam till nsd.se.

– Vi har tagit del av översiktsplanen som politiken i Luleå tagit fram och den ligger till grund för vår planering. I dag vågar jag inte ge något tidsperspektiv, men om jag kunde få tänka ur ett eget perspektiv vore det fantastiskt om vi hade en butik på plats om två till tre år, utvecklar etableringschefen resonemanget.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil