Convini förstärker office coffee

Foto Pressbild
Convini, känt för att ha alla anställda som certifierade baristor, tar ett stort steg framåt genom att introducera ett nytt specialutbildat Baristateam. Teamet kommer erbjuda utbildningar, evenemang och kaffeprovningar för att lyfta kaffeupplevelsen på arbetsplatser.

Kaffets roll på svenska arbetsplatser har historiskt sett varit central och är en del av dagliga ritualer. Convini, med över 45 miljoner kaffekoppar sålda 2023, spelar en viktig roll i att höja kvaliteten på kaffeupplevelsen på arbetsplatser. Arbetet med kaffe har förändrats genom åren. Från spridda kaffemaskiner till dedikerade kaffeytor med loungeområden förbättrar arbetsgivare välmåendet och den sociala samvaron på jobbet. Enligt MaEe Carlson Wahlberg, Master Barista på Convini, är detta en positiv förändring som ökar medvetenheten om kaffekonsten.

Convini’s Baristateam: En Nyckel till Förbättring och Utbildning
Samtliga 150 medarbetare som arbetar med kaffe på Convini är redan certifierade baristor. Med det nya Baristateamet, bestående av 17 specialutbildade medlemmar, tar Convini ytterligare steg för att förbättra kaffekompetensen hos både sina anställda och kunder.

Baristateamet kommer agera som en mobil kaffeupplevelse för Convini’s kunder och erbjuda olika evenemang, inklusive kaffeprovningar och latteart-skola. Teamet, certifierat av Specialty Coffee Association, utgör inte bara en förstärkning av kaffetjänsterna utan också en nyckel för att utbilda och lyfta kompetensen hos Convinis medarbetare.

Kaffe på arbetsplatser går igenom förändringar och anpassningar för att möta dagens krav och trender. Arbetsgivare investerar mer i högkvalitativa maskiner och kaffe, medan efterfrågan på specialkaffe från lokala rosterier ökar. Även innovationer som kall skummad mjölk och ökad försäljning av Ready to go-produkter präglar utvecklingen.

Convini positionerar sig som en ledande aktör inom kaffesektorn och vill inte bara möta dagens förväntningar utan också forma framtidens kaffeupplevelse på svenska arbetsplatser. Med det nya Baristateamet och en stark förankring i kaffets kultur är Convini redo att fortsätta sitt bidrag till svensk arbetslivskvalitet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil