Coop genomför en ny prissänkning

Foto Pressbild
Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Nu står det klart vilka sommarfavoriter som Coop sänker priserna på 5 juni – 2 juli för sina medlemmar, skriver Coop.
– Som medlem hos Coop får du alltid bäst pris. Varje vecka erbjuder våra butiker och coop.se medlemspriser och erbjudanden på utvalda produkter. Sedan i maj månad har vi ytterligare utökat vårt erbjudande mot Coops 3,9 miljoner medlemmar. Vi fortsätter att leverera på vårt löfte ”Tillsammans ger vi varje medlem mer”, säger Fredrik Uhrbom, Affärsområdeschef försäljning och marknad hos Coop Sverige.

Från 5 juni och fyra veckor framåt, där högtider som Sveriges nationaldag och midsommar stundar, blommar sommarskruden än klarare ut bland de cirka 100 varor som Coop kapar priset för medlemmar på upp till 30 procent, med en snittsänkning på 20 – 25 procent, skriver man.

– Det är viktigt för oss att fortsätta investera i våra medlemmar och underlätta för en god, billigare och inspirerande matinhandling. De EVM-varor vi kapat priset på för veckorna 23-26 tror vi kommer passa riktigt bra till den årstid vi nu går in i. Extra glädjande känns det att vi i den här perioden även kan inkludera barnartiklar i vår stora prissänkning då det är många familjer som fått en tuffare tillvaro ekonomiskt, säger Fredrik Uhrbom.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil