Coop öppnar butik i expansivt centrum

I september öppnat Coop nytt i Ektorp, en expansiv del av Nacka | Foto: Pressbild
I början av september öppnar Coop en ny butik i Ektorp centrum, en del av Nacka som är inne i en expansiv fas och kommer att fortsätta växa.

Ektorp är inne i en expansiv fas och kommer under de närmaste åren att växa med nya bostäder och lokaler. 
Coop får där tillgång till ett ypperligt butiksläge och är med på utvecklingsresan för området, skriver företaget.

Coop tar över butikslokalen efter sommaren och siktar på nyöppning i början av september. I lokalen finns i dag Matboden som är en del av Matrebellen-konceptet och Coop erbjuder de i personalen som vill att följa med över till Coop.

Butiken har en säljyta på 450 kvadratmeter och Coop siktar på att fortsätta på den inslagna vägen och behålla ett relevant utbud för de boende i närområdet. 
Butiken kommer att ha ett starkt priserbjudande och satsar givetvis på matglädje som underlättar i vardagspusslet, skriver Coop.– Det här är ett spännande område och vi på Coop vill gärna vara med på resan att skapa ett levande kommundelscentrum med ett utvecklat serviceutbud. Vi tror mycket på Ektorp centrum och har ett erbjudande vi vet kommer att uppskattas av de som bor i området, säger Jim Törnroth, chef för etablering och projekt hos Coop butiker och stormarknader, CBS.

– Vi jobbar kontinuerligt med att optimera och utveckla befintligt butiksnät i enlighet med vår etableringsplan och beslutade kommunstrategier för nyetablering. Nacka är en mycket expansiv kommun och Ektorp centrum är inne i en fas som passar väldigt väl in i vår strategi, säger Meta Persdotter, vd för CBS.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil