Coop öppnar ny butik i Västerås

Marcus Forsberg, affärsområdeschef, Coop Mitt | Foto Pressbild
28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Den 28 september öppnar Coop upp dörrarna till sin nybyggda butik i Punkt-gallerian i centrala Västerås.
Ett brett sortiment med extra satsning på färskvaror utlovas kunderna, skriver Coop.

– Äntligen står vi här, det känns underbart. Våra kunder och medlemmar kan räkna med en butik fylld av matglädje och delikatesser i världsklass – med ett brett sortiment av ost, chark och färdigmat, säger Marcus Forsberg som är affärsområdeschef hos Coop Mitt.

Coop-butiken i Punkt har ett eget kök som kommer göra allt från smörgåstårtor till egna köttbullar. Dessutom finns en vegobar.
– I vegobaren har vi ett brett utbud av veganska och vegetariska favoriter, allt samlat på samma ställe för lättare översikt av sortimentet. Det ska vara lätt att välja vego, säger Marcus Forsberg.

Coop City Västerås i Igor Galleria – som Coop City Västerås i Punkt Gallerian ersätter – är öppen fram till 23 september, med reservation för ett begränsat sortiment.
Totalt har Coop numera tio butiker i Västerås, varav tre av dessa under lågpriskonceptet X-:tra.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

KOMMER DU IHÅG?

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil