Coop öppnar ny butik i Västerås

Marcus Forsberg, affärsområdeschef, Coop Mitt | Foto Pressbild
28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Den 28 september öppnar Coop upp dörrarna till sin nybyggda butik i Punkt-gallerian i centrala Västerås.
Ett brett sortiment med extra satsning på färskvaror utlovas kunderna, skriver Coop.

– Äntligen står vi här, det känns underbart. Våra kunder och medlemmar kan räkna med en butik fylld av matglädje och delikatesser i världsklass – med ett brett sortiment av ost, chark och färdigmat, säger Marcus Forsberg som är affärsområdeschef hos Coop Mitt.

Coop-butiken i Punkt har ett eget kök som kommer göra allt från smörgåstårtor till egna köttbullar. Dessutom finns en vegobar.
– I vegobaren har vi ett brett utbud av veganska och vegetariska favoriter, allt samlat på samma ställe för lättare översikt av sortimentet. Det ska vara lätt att välja vego, säger Marcus Forsberg.

Coop City Västerås i Igor Galleria – som Coop City Västerås i Punkt Gallerian ersätter – är öppen fram till 23 september, med reservation för ett begränsat sortiment.
Totalt har Coop numera tio butiker i Västerås, varav tre av dessa under lågpriskonceptet X-:tra.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil