Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Mer vego hos Circle K

Vegetariska varianter på alla menyer erbjuder nu Circle K till de alltfler kunder som väljer icke animaliska maträtter. | Foto: Pressbild
Circle K fortsätter bredda sin matmeny och erbjuder nu vegetariska varianter på alla sina korvmenyer och det gäller alla 297 fullservice-stationer.

Sedan tidigare erbjuder Circle K flera vegetariska, veganska och lakto-ovo-vegetariska rätter i sin matmeny men nu får alla djurbaserade korvmenyer ett vegetariskt alternativ.
Det gäller på samtliga 297 fullservice-stationer som bolaget har i Sverige.

– Vi har steg för steg utökat vårt utbud av vegetariska alternativ och har sedan tidigare massor av goda vegetariska rätter i vår meny. Korv är ju en riktig storsäljare hos oss, så därför är det jättekul att nu kunna erbjuda våra kunder möjligheten att välja korv från både djur- och växtriket till alla våra korvmenyer, säger Sara Rencrantz hos Circle K Sverige till Convenience Stores news.

– Vi vill göra det enkelt för alla som reser längs vägarna att hitta något som passar just dem. Nu har vi ännu fler alternativ för de som vill undvika kött eller för de som bara vill prova något nytt, konstaterar hon.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.