Dags för invigning av Matsmarts lager

Matsmarts klimatsmarta lager öppnar 9 mars | Foto: Pressbild Matsmart
I nästa vecka är det dags för Matsmart att inviga sitt nya, stora e-handelslager i Örebro. Invigningen ska genomföras med pompa och klimatsmart ståt.

Den 9 mars, onsdag i nästa vecka, bjuder Matsmart in till invigning av sitt klimatsmarta e-handelslager i Örebro. 
Det är en storsatsning där invigningen markeras av en ceremoni där en av Matsmarts kunder – tillika svensk mästare i maträddning 2021 – klipper bandet till lagret tillsammans med Matsmarts vd Karl Andersson.

I Sverige räddade nämligen örebroarna mest mat och konsumentprodukter per person 2021, meddelar Matsmart. 
En av Matsmarts kunder, svensk mästare i maträddning, klipper invigningsbandet tillsammans med bolagets grundare och vd, Karl Andersson, men vem det är avslöjas invigningsdagen. 

Med på invigningen finns även Elin Gert, verksamhetschef för Örebro stadsmission. Matsmart, som jobbar för hållbara matsystem och minskat svinn, har slutit avtal med stadsmissionen som ett led i e-handelns eget arbete för noll svinn från verksamheten.

Matsmarts e-handelslager i Örebro är bolagets enskilt största investering någonsin. Från lagret kommer tiotusentals ton mat och konsumentprodukter att distribueras varje år, meddelar e-handelsföretaget.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil