Ett Nytt Hem för Matglädje

Foto Pressbild
Den 28 oktober slår Coop upp dörrarna till sin sprillans nya butik i Öjersjö, strax utanför Göteborg.

Butiken, som utlovas vara full av matglädje och inspiration, är en närbutik som erbjuder kunderna ett brett sortiment.

”Vi är så glada över att äntligen vara här. Våra kunder och medlemmar kan förvänta sig en butik full av matglädje och inspiration, med allt från ost och chark till färdigmat,” säger Lena Filhage, Regionchef på Coop Väst, som har drivit projektet i samarbete med butikschefen och personalen.

Coop Öjersjö kommer att locka kunder med färsk frukt och grönt varje dag, nybakat bröd och en avdelning för grillprodukter, samt andra läckra alternativ som färdiga mackor, baguetter och matlådor att värma upp.

För att fira invigningen är kunderna välkomna att delta i festligheterna. Vid klockan 11:00 kommer det klassiska bandet klippas, och sedan bjuds det på kaffe och tårta. Butikschefen Mikael Otterdahl och personalen ser fram emot att välkomna alla kunder och medlemmar till sin moderna butik. Dessutom kommer maskoten Django vara på plats i butiken under helgen och fler överraskningar lovas.

Coop-butiken i Öjersjö har varit efterlängtad i flera år, och nu är det äntligen dags för invigning! Coop Väst har nu totalt 173 butiker i sin förening.

”Planeringen för butiken i Öjersjö har pågått i många år, så det känns extra roligt att äntligen få öppna den,” säger Peter Nordman, Försäljnings- och Driftchef på Coop Väst.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil