Femte upplagan av Avskalat i november

Skärmdump avskalat.nu
Helgen 17-18 november arrangeras femte upplagan av Avskalat, festivalen som har fokus på naturvin och hantverkscider, på Münchenbryggeriet.

Helgen 17–18 november är dt alltså dags för Avskalat, festivalen för naturvin och hantverkscider.

På Münchenbryggeriet, mitt i centrala Stockholm, samlas utställare, kunder och besökare som vill se dessa ”ärliga produkter” utan tillsatser.

Samtliga viner på festivalen följer Naturvinsguidens kriterier om att druvorna ska vara ekologiskt/Biodynamiskt odlade, att enbart naturlig jäsning får förekomma och ingen manipulation i tillverkningsprocessen samt att inga tillsatser får förekomma annat än en begränsad mängd sulfit.

På grund av efterfrågan från besökare fortsätter Avskalat att satsa på ett ökat utbud av mat som passar till naturvin och hantverkscider.

På årets upplaga av festivalen kan besökarna därför njuta av delikatesser i form av ost, korv, choklad, ostron, mellanrätter och annat, berättar arrangörerna.

En nyhet i år är även att Restaurangakademien är samarbetsparter till festivalen vilket syns i form av sittande vinprovningar.

Under ledning av Ulrika Karlsson, till vardags föreläsare på Restaurangakademien och krögare på den egna restaurangen Krakas krog på Gotland, kan besökarna boka in sig.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil