Firar ettårsjubiléet med succé

Foto Pressbild
Fria Bröd AB hyllar framgången av sin självscanningsbutik ett år efter dess lansering. Butiken, som har varit en banbrytande satsning för att öka tillgängligheten och kundengagemanget, har mottagits med stor entusiasm av kunderna och etablerat sig som en framgångsrik modell i Landvetter och dess omgivningar.

Sedan öppnandet den 3:e april 2023 har Fria Bröds butik erbjudit en smidig shoppingupplevelse för alla som söker glutenfria produkter. Belägen vid företagets bageri i Bårhult, har butiken möjliggjort direktköp av hela sortimentet av frysta glutenfria produkter, med den extra bekvämligheten av självscanning.

”Patrik Hultman, VD för Fria Bröd AB, kommenterar: ”Frias självscanningsbutik var en ambitiös satsning för att komma närmare våra kunder och erbjuda dem en mer tillgänglig och personlig shoppingupplevelse.” Responsen har varit överväldigande positiv, vilket bekräftar vår tro på att innovation och kundfokus är nyckeln till framgång.”

Under det första året har butiken lockat konsumenter från närområdet och hela regionen, vilket bekräftar Fria Bröds rykte som en pionjär inom glutenfria bageriprodukter. ”Det har varit fantastiskt att höra all positiv feedback från våra kunder,” tillägger Maria Alexandersson, marknadschef på Fria Bröd AB. ”Det bekräftar vår tro på att innovation och kundfokus är grunden till långsiktig framgång.”

Framöver planerar Fria Bröd att fortsätta sin tradition av innovation och kundfokus, med fler initiativ för att förbättra tillgängligheten och erbjudandet av glutenfria alternativ. ”Vårt mål är att kontinuerligt överträffa kundernas förväntningar och fortsätta att vara ledande inom det glutenfria segmentet,” avslutar Patrik Hultman.

För mer information om Fria Bröd och deras unika butikskoncept, besök www.fria.se.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil