Flingor hela dagen – AXA möter trenden

Foto Pressbild

AXA presenterar två nya produkter Havrering Naturell och Havrering Mandel & Hasselnöt – flingor med hög halt av fullkorn, gjorda på svensk havre och dessutom nyckelhålsmärkta. De nya flingorna är skapade för att tillgodose det växande behovet av hälsosammare och goda mellanmål.

Havrering Naturell

Nyckelhålsmärkta havreringar med hög andel fullkorn och naturligt innehåll av vitaminer. God havresmak med härligt krisp. En naturlig källa till magnesium och helt utan färgämnen och tillsatser

Havrering Mandel & Hasselnöt

Nyckelhålsmärkta havreringar med smak av nötkräm och fina bitar av mandelflarn och hasselnötter. God smak med härligt krisp. En naturlig källa till magnesium och helt utan färgämnen och tillsatser.

AXAs nyheter finns i butik från vecka 33 och kostar cirka 37 kronor.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil