foodora når en ny milstolpe

Foto Pressbild
foodora har nått en viktig milstolpe genom att inkludera 100 ICA-butiker på sin plattform över hela landet. Denna expansion visar på foodoras kontinuerliga tillväxt och engagemang för att erbjuda kunderna ett omfattande utbud av livsmedelsprodukter med enkel och bekväm leverans.

Samarbetet mellan foodora och ICA, en av de ledande dagligvarukedjorna, har varit en framgångssaga sedan det inleddes. Genom att integrera ICA-butiker på foodoras leveransplattform har kunder över hela landet fått tillgång till ett brett sortiment av färska livsmedel, dagligvaror och andra produkter med möjlighet till snabb leverans direkt till dörren.

Hans Skruvfors, vd på foodora, kommenterar: ”Att nå 100 ICA-butiker i vårt nätverk är en milstolpe för oss på foodora och ett tecken på det förtroende som våra partners har för vår plattform. Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder ännu fler valmöjligheter och bekvämlighet när det gäller att handla sina dagligvaror.”

Genom detta samarbete kan kunderna nu få en smidig och stressfri shoppingupplevelse från sina lokala matbutiker genom foodoras app eller webbplats. Utbudet inkluderar allt från färskvaror och mejeriprodukter till hygienartiklar och andra vardagsprodukter.

Sofia Gunnmo, q-handelschef på foodora, tillägger: ”Vi är glada över att utöka vår räckvidd och erbjuda kunderna ännu fler sätt att handla med oss. Detta partnerskap har varit väldigt framgångsrikt och vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med lokala butiker.”

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil