Foodora säljer också självtest för Covid-19

Foodora säljer också självtest för Covid-19
Foto: Foodora

Även Foodora vill kapa åt sig en del av den aktuella marknaden kring covid och säljer nu självtester för Covid-19 via sina lager, Foodora market.

Foodora ”vill stötta med att minska pandemins smittspridning i samhället. Därför kommer nu bolaget börja sälja självtester för detektering av en pågående Covid-19 infektion. Från början var testet enbart tillgängligt inom vården, men finns nu att tillgå som privatperson via Foodoras egna butiker, Foodora market, skriver företaget i en pressrelease.

– Smittan ökar och vi vill därför öka möjligheten att det ska vara lättare att testa sig. Genom att erbjuda hemtester med snabb leverans, inom 30 minuter, hoppas jag att vi kan göra skillnad. Vi alla befinner oss i samma situation och det är viktigt för mig att vårt bolag gör vad vi kan för att skapa en skillnad, hävdar koncernchefen Hans Skruvfors.

Idag finns testerna att köpa via Foodora markets i Borås, Göteborg, Hisingen, Linköping, Lund, Skärholmen och Uppsala. 
Samtliga varulager runt om i Sverige kommer innan nyårsafton ha tester till försäljning, lovade Foodora någon dag innan nyårsklockorna ringde över landet.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbetet med återvinningsappen Bower, vars idé är att öka återvinningen genom att skapa ett värde även för ”icke pantbara” produkter.

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Idag, 18 januari, öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i nya och större lokaler i Linköping, för övrigt i samma område, Tornby, som tidigare.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.