God Morgon® utökar sitt sortiment och tar din frukost till en ny nivå med Fruit Crush. Denna nyskapande fruktdryck har skapats för att ge en uppfriskande törstsläckare till både frukost och andra tillfällen under dagen. Fruit Crush lanseras i två spännande smaker: Apelsin & Mango och Äpple & Rabarber. Den tropiska kombinationen av söt mango och uppfriskande apelsin i Apelsin & Mango ger en smakexplosion. Å andra sidan ger Äpple & Rabarber en fräsch smak av nordisk sommar med syrlig rabarber och söta äpplen.

Fruit Crush är inte bara för frukostbordet. Denna fruktdryck passar perfekt som en törstsläckare under lunchen eller som en fruktig bas för mocktails under helgmyset. Den ger dig möjligheten att förlänga sommaren året om.

God Morgon® Fruit Crush sätter kvalitet i förgrunden med noga utvalda frukter och bär. Med imponerande 70% frukt erbjuder den en hälsosam och smakfull dryck utan tillsatt socker.

Förfriskande Mocktails:
Brand Manager Josefin Nordmark delar sin entusiasm för Fruit Crush och föreslår att dryckerna kan förvandlas till uppfriskande mocktails. Lägg till krossad is för extra fräschör och skapa dina egna läskande kreationer.