Första matbutiken som kan få turismpris

Markus Wahlgren, chef för Stora Coop Visby. | Fotomontage MostPhotos/Pressbild
Stora Coop Visby är som första matbutik någonsin nominerad till Stora turismpriset av Tillväxtverket som beskriver butiken som ”en modig aktör”…

Nomineringarna till årets Stora turismpris är klara. Stora Coop Visby är nominerad till priset – som första livsmedelsbutik någonsin. 
Tillväxtverket beskriver butiken som ”en modig aktör som utmanar idén om vad en livsmedelsbutik är och kan vara”.

En inspirerande och innovativ marknadsföring, parallellt med en leverans utöver det förväntade sägs vidare vara vad som gör att Stora Coop Visby landat i finalfältet för ansedda Stora turismpriset som Tillväxtverket står bakom.

”Stora Coop Visby är ett föredöme”, menar juryn och pekar ut butiken som en viktig aktör i det gotländska besöks- och näringslivet. 
Affärsidén med ett starkt samhällsengagemang där hållbarhetsaspekterna sätts i fokus lyfts även fram.

– Vi är otroligt stolta över nomineringen till Stora Turismpriset. Vi vet hur mycket Gotland har att erbjuda sina boende och besökare och då vara den aktör som nomineras till priset är ett fint betyg till Coop och till butiken, säger Markus Wahlgren, chef för Stora Coop Visby.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil