Frigoscandia mest hållbara i branschen

Transportföretagens vd Marcus Dahlsten och Sofia Hanfelt från Frigoscandia vid prisutdelningen | Foto Pressbild
Frigoscandia från Helsingborg har erövrat ”Transportföretagens hållbarhetspris 2023” och får priset för det systematiska miljöarbete man bedriver.

Frigoscandia från Helsingborg tilldelas ”Transportföretagens hållbarhetspris 2023” i en final där övriga finalister var Falkenklev logistik och Nordanå transport. Priset får Frigoscandia för ett systematiskt miljöarbete.

Så här lyder juryns motivation;

”Ledningen har uppvisat mod och ständig omställningsvilja, bevisat bland annat genom stora och långsiktiga miljöinvesteringar, detta mitt i en ekonomiskt osäker omvärld. Därtill har bolaget i fråga påvisat ett stort samhällsansvar, ett Corporate Social Responsibility (CSR)-engagemang, genom att aktivt arbeta för minskat matsvinn och att hjälpa andra människor i svåra utsatta lägen.”

– Det är jättekul och känns otroligt hedrande i och med att det var så fina finalister vi ställdes mot. Vi arbetar väldigt målinriktat med den fossilfria omställningen, det är jag väldigt stolt över. Men många med mig är också väldigt stolta över den matbro vi skapade till Ukraina. Vi såg helt enkelt en möjlighet att bidra med det vi kan, sa Sofia Hanfelt, inköpschef på Frigoscandia och den som tog emot priset.

Vinstpengarna på 50 000 kronor kommer Frigoscandia donera till det lokala fotbollslaget Hittarps gatulag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil