Han blir Norden-vd för Giovanni Rana

Han blir Norden-vd för Giovanni Rana
Glad ny vd – Fredric Ankarcrona blir Norden-vd för Giovanni Rana. Foto: Pressbild
Fredric Ankarcrona har fått jobbet som vd i Norden för färskpasta-företaget Giovanni Rana som nu vill göra en satsning på att växa i Norden.

Fredric Ankarcrona har fått jobbet som vd i Norden för färskpasta-företaget Giovanni Rana som nu vill göra en satsning på att växa i Norden.

Giovanni Rana, storföretag internationellt inom fylld färsk pasta, vill expandera i Norden.
Nu har man anställt Fredric Ankarcrona som nordisk vd, vilket är en ny tjänst hos företaget.

Fredric Ankarcrona har en bakgrund som entreprenör och kommer närmast från Fazer lifestyle foods där han varit kommersiellt ansvarig.
Ankarcrona har tidigare jobbat hos Keter, Himla, Reckitt Benckiser och Procter & Gamble utöver flera egna startup-företag. 

– Rana befinner sig i stark tillväxt och det är med glädje vi välkomnar Fredric till team, säger Gian Luca Rana, vd för Pastificio Rana.

Stockholms-baserade Fredric Ankarcrona börjar det nya jobbet 1 oktober.
– Jag är mycket stolt och glad över att få bli en del av Rana och ser fram emot att erbjuda Ranas måltidslösningar till konsumenter över hela Norden, säger Ankarcrona.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil