Här är märkena som Tradera säljer mest av

Foto Pressbild
Fjällräven, Polarn o Pyret och Totême. Märkena som toppar när Tradera presenterar sin årliga lista över vilka varumärken som säljer bäst på sajten.

Auktionssajten Tradera listar i en årlig rapport listat de mest populära modevarumärkena på andrahandsmarknaden, baserat på popularitet och försäljningsvolym på den egna sajten.

– Vi ser tydligt att modemärken med hög kvalitet och tidlös design är mer populära på Tradera och de byter ofta garderob flera gånger under sin livstid. Vi tar fram den här listan för att lyfta fram goda exempel och inspirera fler i branschen att ta efter och vässa sin cirkulära affär. Det här är klädmärkena som på riktigt driver på omställningen till en mer hållbar framtid, säger Sofia Hagelin, presschef hos Tradera.Mest populära dammärke blev i år Totême, medan Our Legacy är störst på herrsidan. 
Barnklädesmärket Polarn O. Pyret är vanligast i barnsegmentet medan Fjällräven är störst inom outdoor. 

Fjällräven kammade även hem förstaplatsen över alla klädmärken i hela branschen för andra året i rad.
– Våra produkter är gjorda för att kunna ärvas och bäras i generationer. Ju längre en produkt används, desto mindre blir dess miljöavtryck. Det gläder oss att så många människor verkar dela vår filosofi, säger Fjällrävens hållbarhetschef Aiko Bode.


Topp 20 klädmärken 2023 hos Tradera

1. Fjällräven
2. Polarn o Pyret
3. Toteme
4. Rodebjer
5. Mini Rodini
6. Acne Studios
7. Marimekko
8. Arket
9. Lindex
10. Newbie
11. Peak Performance
12. Gudrum Sjödén
13. Odd Molly
14. Didriksons
15. H&M
16. ADOORE
17. Ganni
18. Haglöfs
19. Patagonia
20. Houdini

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil