Har utsatts för ett cyberangrepp

Arkivbild Mostphotos
Det verkar som att Norrmejerier har drabbats av ett allvarligt cyberangrepp som har påverkat deras verksamhet i Umeå. Under natten togs beslutet att omedelbart stänga ned både produktion och nätverk i Umeå för att hantera situationen.

Krisledningen på Norrmejerier arbetar nu intensivt med att isolera och kartlägga angreppet för att kunna återställa verksamheten så snabbt som möjligt. Angreppet har även blivit polisanmält.

Trots detta påverkar inte angreppet Norrmejeriers produktion i Burträsk och Luleå, vilket är positivt för företagets fortsatta drift. Mjölk kommer fortsatt att transporteras till Norrmejeriers produktionsenheter i dessa områden, och man har även etablerat kontakt med andra mejerier som kan hjälpa till med mjölkhanteringen om behov uppstår.

Krisledningen har gjort framsteg i arbetet med att kartlägga angreppet, men det finns ännu ingen prognos för när produktionen i Umeå kan återupptas. Norrmejerier kommer att fortsätta att uppdatera informationen löpande så snart de har mer klarhet kring både angreppet och dess konsekvenser. Det är viktigt att följa meddelanden från företaget för att hålla sig informerad om den aktuella situationen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil