Hjärtstartare i alla biltemas varuhus

Foto Pressbild
Biltema utrustar alla sina 61 varuhus i Sverige med hjärtstartare, vilket markerar ett viktigt steg för att öka säkerheten i deras butiker. Beslutet att installera hjärtstartare i varje varuhus understryker Biltemas åtagande att prioritera både sina anställdas och kunders säkerhet.

Tillgången till hjärtstartare kan vara avgörande i akuta situationer och är en central del av Biltemas vision om en trygg och säker shoppingmiljö för alla besökare.

Adelina Voci, Vice VD för Biltema Sweden AB, betonar vikten av säkerheten och försäkrar att säkerheten alltid kommer först för både anställda och kunder. Att ha hjärtstartare i varje varuhus är ett konkret steg för att uppfylla detta löfte.

För att säkerställa att personalen är redo att använda hjärtstartare vid behov genomgår de regelbunden utbildning i hjärt-lungräddning (HLR) och användning av hjärtstartare. Denna utbildningsstrategi garanterar att personalen håller sig uppdaterad med kunskaper och färdigheter för att kunna agera effektivt i nödsituationer.

Biltemas åtgärder för att installera hjärtstartare och utbilda sin personal är en del av deras strävan efter att skapa en ännu säkrare och tryggare miljö i alla sina varuhus för både personal och kunder.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil