Hon blir marknadschef hos Clean drink

Elin Simmesgård | Foto Pressbild Cleandrink
Elin Simmesgård får byta titel hos Clean drink där hon nu går från jobbet som marknadsansvarig till en formell tjänst som marknadschef för företaget.

Elin Simmesgård avancerar från sin tidigare tjänst som marknadsansvarig och ”axlar rollen” som marknadschef för Clean drink, skriver företaget som påpekar att Simmesgård sedan maj förra året sitter i styrelsen för bolaget.
Tidigare har hon jobbat hos Lopppigruppen samt för Future sales och Noll7noll.

– Jag är stolt och glad över att Elin Simmesgård idag presenteras som marknadschef hos oss. Elin har varit med oss nästan från start och har varit en viktig pelare i företagets resa dit vi är idag. Hennes kompetens och driv är få förunnat och att nu axla mer ansvar i rollen som marknadschef känns mer än naturlig. Dessutom är hennes person en viktig del i vår arbetsgemenskap. Med Elin vid rodret är jag säker på att vi kommer nå nya höjder på vår fortsatta framgångsresa, säger Sebastian Kvissberg som är vd för Clean drink. 

– Clean drink är ett företag i framkant på många sätt och det är otroligt roligt att få vara med på den här resan. Tillsammans med vår agila och innovativa marknadsavdelning ser jag fram emot att fortsätta arbetet med att stärka vårt varumärke än mer och göra Clean drink till det självklara valet i dryckeshyllan, säger Elin Simmesgård. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil