Ica-handlare sponsrar sökinsats efter kvinna

Arkivbild MostPhotos
Ica-handlaren Jakob Riis i Vimmerby är tillsammans med andra lokala företag med och sponsrar sökinsatserna efter en försvunnen kvinna.

Det är ungefär en månad sedan en kvinna anmäldes saknad i Småland.
Rent konkret tros hon ha försvunnit ungefär vid kommungränsen mellan Vimmerby och Hultsfred.

Nu hjälper lokala sökkedjor till med att söka efter kvinnan och flera lokala företag stöttar dem som arbetar med sökandet.
En av dessa är Ica-handlaren Jakob Riis i Vimmerby.

– Om de behöver mer energi av något slag så är det bara att kontakta mig, säger Riis till Vimmerby tidning.
– Vi har sponsrat vid två olika tillfällen. Den första gången körde jag ut med omkring 400 Festis i tetrapack, vattenmeloner och chips. Vid det andra tillfället handlade det om mackor, dryck och bullar, berättar Riss som är handlare på Ica Storebro.

De två hotellen, Hotell Hulingen och Hotell Björkbacken, har också varit med och sponsrat sökinsatserna, skriver lokaltidningen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil