Krav finalist hos Livsmedelspriset

Foto Pressbild
Krav är nominerat som en av tre finalister till Livsmedelspriset, vilket delas ut under Livsmedelsdagarna i Tylösand 21 september.

”Krav har ett starkt opinionsarbete för hur vår jord ska överleva framöver och visar på hur en organisation och del av livsmedelsmarknaden tar sig an motvind: genom att kavla upp ärmarna, fokusera och genomföra”.

Så lyder juryns motivering till varför Krav är en av tre finalister för Livsmedelspriset.

– Vi är väldigt tacksamma och glada över att vara i final. Vi behöver fler bin, humlor och maskar – och det får vi när fler väljer Krav-märkt. Som alla navigerar vi i en orolig omvärld med stort prisfokus och därmed utmanande tider. Krav svarar på detta genom att hissa seglen och få ordentlig styrfart på skutan när det blåser, säger Emma Rung, vd för Krav.

– Vi har dubblerat vår synlighet i media jämfört med förra året, och vi ser en ökning av Krav-certifierade livsmedelskunder och fler Krav-märkta produkter på hyllorna – detta i ett läge när omvärlden är oerhört tuff. Det är ett styrkebesked, menar Emma Rung.

Axfoundation och Brödinstitutet är också nominerade till Livsmedelspriset. Vem som får priset tillkännages på Livsmedelsdagarna som hålls 20-22 september i Tylösand.

Priset delas sedan 1964 ut av nätverket Livsmedel i fokus.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil