Kronans apotek blir ”nya” namnet

Marknads- och kommunikationschef Tobias Karlsson | Foto Pressbild
När Apoteksgruppen och Kronans apotek går ihop kommer varumärket man arbetar under att bli enbart Kronans apotek framöver.

Efter den tidigare offentliggjorda sammanslagningen blir Apoteksgruppen och Kronans apotek ett bolag.
Man har nu bestämt sig för att det varumärke man ska använda blir Kronans apotek.

– Kostnads- och effektmässigt är det inte försvarbart att jobba vidare med två varumärken, säger marknads- och kommunikationschef Tobias Karlsson i en pressrelease.
– Vi har tittat på tillgängliga data och efter att ha sammanvägt alla parametrar så väljer vi att framåt utgå från Kronans apotek som varumärke. Det är tydligt starkare av de två, såväl i fysiska butiker som online, tillägger Karlsson.

Förändringsarbetet är inlett men kommer att ta tid, konstaterar det nya bolaget och dess vd Erik Sjögren.
– Nu kan vi inleda arbetet med att skapa ett gemensamt innehåll under ett varumärke. Vi har två fantastiska organisationer med en enorm kompetens och nu ska ett plus ett bli tre. Nu bygger vi en ny stark apotekskedja som kommer utmana marknadsledarna på riktigt, säger Sjögren precis som man bör.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil