Lämnar Coop för att bli vd för bryggeri

Carl-Johan Stålhammar | Foto Arkivbild, Pressbild Coop
Carl-Johan Stålhammar lämnar jobbet som vd för Coop Gotland efter fem år för att istället bli vd för Gotlands bryggeri.

Carl-Johan Stålhammar har varit vd för Coop Gotland under fem år. Då hade han sex år på ön bakom sig och hade före Coop-tiden varit vd för Wisby strand och Kallis.
Under tiden som vd för Coop Gotland har han kunnat konstatera att öns Coop-butiker ökat sin försäljning mest av alla i landet.

Nu går Stålhammar vidare och nästa arbetsuppgift blir att som vd lyfta Gotlands bryggeri.
– Jag är stolt över att snart vara en del av Gotlands Bryggeri. Bryggeriet har en stor utvecklingspotential både i att ta fram nya spännande produkter och skapa öl av högsta kvalitet, säger Stålhammar i en pressrelease.

– Jag har länge sneglat på Gotlands Bryggeri, det är ett fint varumärke som nu ska ta nästa steg i form av ett nytt bryggeri på ön. Världens bästa plats kombinerat med högkvalitativt öl – det är Gotland. Detta tillsammans med det härliga gänget som finns på S:t Hansgatan, det ser jag mycket fram emot, tillägger han.

– Med Carl-Johan Stålhammar får vi en idérik vd med stort fokus på ledarskap. Han har gjort ett fantastiskt och kreativt arbete tillsammans med kollegorna på Coop Gotland. Att på 2020-talet starta en separat avdelning för vinylskivor i en Coopbutik och sedan köra igång ett skivbolag under samma flagg, är lika knäppt som genialiskt. Han är verkligen på alla sätt en drömvärvning och jag ser fram emot att få samarbeta med Carl-Johan, säger Leif Börjesson, styrelseordförande för Gotlands bryggeri.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil