Landets bästa äggavdelning skall koras

Foto Pressbild
Dagligvarugalan, det årligt återkommande eventet för dagligvaruhandeln, utökar i år tävlingen med en ny kategori: "Årets äggavdelning." Initiativet kommer från branschorganisationen Svenska Ägg, med målet att lyfta fram och ge mer uppmärksamhet åt äggavdelningen i butiker runt om i landet.

Svenska Ägg ser en potential i att förbättra butikernas äggavdelningar för att inspirera kunderna och uppmärksamma fördelarna med ägg, särskilt i ekonomiskt utmanande tider. Ägget erbjuder ett prisvärt och näringsrikt animaliskt protein som är mångsidigt och enkelt att kombinera med andra livsmedel.

Dagligvarugalan har vuxit de senaste åren och utökats med tre regionfinaler, och tävlingen om ”Årets äggavdelning” kommer att avgöras i Örebro den 17 september. Butiker bedöms utifrån kriterier som nytänkande, engagemang och försäljningsökning av ägg, samt inspirerande och utbildande aktiviteter för kunderna.

Sista dagen för nominering av favoritbutiker är den 31 maj 2024. Besök dagligvarugalan.se för mer information om hur man nominerar en butik till utmärkelsen ”Årets äggavdelning.”

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil