Lanserar årets sommarkollektion

Foto Pressbild
Gör dig redo för sommaren med en explosion av fruktiga smaker från LAKRIDS BY BÜLOW. Den 16 maj släpps årets sommarkollektion, med den populära favoriten LÆMON och den spännande nyheten SOUR STRAWBERRY, som föddes ur feedback från LAKRIDS LOVERS-panelen.

LAKRIDS BY BÜLOW presenterar stolt sin sommarkollektion för året, en smakupplevelse som tar dig bortom det vanliga. Med en harmonisk kombination av sötma och syrlighet introduceras två härliga smaker för att sätta pricken över i:et på din sommar. Kollektionen innehåller smakerna LÆMON och SOUR STRAWBERRY, tillsammans med SELECTION BOX FRUIT.

I LÆMON möts saltlakrits av fräsch citron, virvlat i vit choklad, grädde och vanilj. Den perfekta balansen mellan sötma, syrlighet och sälta ger en smakupplevelse utöver det vanliga. SOUR STRAWBERRY är en nykomling som snabbt tog sin plats som en favorit efter att ha testats av LAKRIDS LOVERS-panelen. Med smaken av nyskördade gröna jordgubbar kombinerat med röd lakrits, täckt av vit choklad och ett krispigt grönt sockerskal, får du en syrlig twist som garanterat kommer att överraska och förtjusa dina smaklökar.

LAKRIDS LOVERS-konceptet är en viktig del av LAKRIDS BY BÜLOWs strategi för att komma närmare konsumenten. Genom att bjuda in lakritsälskare att delta i produktutvecklingen skapas världens största smakpanel. Konceptet innebär att LAKRIDS BY BÜLOW släpper begränsade upplagor av nya och experimentella recept för att få feedback från panelen. Baserat på denna feedback kan smakerna återkomma för bredare distribution, antingen som en permanent del av sortimentet eller som säsongsmässiga specialiteter.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil