Levererar direkt till båten i Gävle

Lars Wahlgren, Butikschef Coop Tullhuset | Foto Pressbild
Coop Mitt kommer att leverera mat från onlinebeställningar direkt till båtar vid Alderholmens båtplats i Gävle under åtta sommarveckor.

Coop Mitt lanserar ett nytt leveranserbjudande till båtburna kunder och medlemmar i Gävle. 
Under sommaren kan de som handlar online välja att få sin beställning levererad till Alderholmens båtplats. 

– Vi fortsätter att utveckla Coop Mitts erbjudande här i Gävle med fokus på att öka service och tillgängligheten till kunder och medlemmar, säger Coop Mitts vd Magnus Wåhlander.
– Innovation är något som vi brinner för och här ser vi en möjlighet att stärka vårt erbjudande och samtidigt stötta arbetet som görs för att utveckla Alderholmen som hamn, tillägger han.

– Det här är en smidig lösning som jag vet kommer att uppskattas. Vi har redan idag flera kunder som lägger till vid bryggan och springer in för att handla i vår butik, säger Lars Wahlgren som är butikschef för Coop Tullhuset. 
– Nu kan man enkelt lägga en beställning online och bunkra upp för en längre färd eller handla allt som behövs för en god sommarlunch ute till sjöss.

Beställningar görs precis som vanligt på coop.se och leveransdagar är tisdagar, onsdagar, torsdagar och fredagar. Leveranstider anges vid beställning. Erbjudandet kommer att vara finnas tillgängligt sommaren 2022, vecka 26-33.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil