Lidingö centrum skapar yta för fler

Foto Pressbild
Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

I början av nästa år sker stora förändringar i Lidingö centrum där hyresgäster flyttar till nya lokaler samtidigt som den totala ytan för butikslokaler utökas. 
Förändringarna innebär bland annat att Handelsbanken flyttar till helt nya, moderna kontorslokaler i gamla bibliotekshuset samtidigt som Hemtex tar över Handelsbankens nuvarande lokaler och därmed fördubblar sin butiksyta till 500 kvadratmeter. 

Hemtex nuvarande lokal anpassas för uthyrning till ny aktör för att bredda utbudet inom handel i Lidingö centrum.
– Det går bra för Lidingö centrum och våra hyresgäster och det finns en efterfrågan från Lidingöborna om ett breddat erbjudande inom handel. De förändringar som görs i början av nästa år innebär att vi utökar ytan för butikslokaler samtidigt som vi förbättrar förutsättningarna för och tillgängligheten till service, tjänster och sjukvård, säger Erika Lundström, ansvarig för Lidingö centrum hos ägaren Grosvenor.

Handelsbanken nya lokaler kommer att ligga på andra planet i det gamla bibliotekshuset med entré från gatuplanet på torget bredvid Apotek Hjärtat och Elon Ljud & Bild. 
I samband med flytten uppgraderas trapphuset och hissen. Handelsbankens nya lokaler beräknas öppna för kunder i februari nästa år.

Den sista länken i kedjan är Hemtex nuvarande lokaler som utvecklas och hyrs ut till ny aktör. Fokus ligger på att bredda befintligt utbud inom Lidingö centrum för att addera något som idag inte finns och som besökarna efterfrågar, skriver fastighetsägaren.Det är sedan tidigare klart att den nystartade vårdcentralen Gustafkliniken tar över Capios lokaler på 420 kvadratmeter i Lidingö centrum. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Coop kampanjar med humortrio

Coop fixar festen tillsammans med IJustWantToBeCool, humortrion som i tre Youtube-kanaler har en miljonpublik.

Billigast att köpa storpack på nätet

Dyrt snus? Absolut. Men när Norstat undersöker saken på uppdrag av Snusbolaget är resultatet att man kan tjäna rejält på att handla på nätet.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil