Var tredje butik omställd

Coop fortsätter med en intensiv takt i att ställa om landets Netto-butiker till Coop-format och skyltning. Nu är man snart klar med den första tredjedelen av de butiker man köpte 2019.

Coop köpte förra året Nettos hela svenska butiksbestånd och har ägnat en god del av sista delen av 2019 och av det vi hunnit avverka av 2020 till att ställa om Netto-butikerna till Coops butiksformat och sortiment.

Efter bland annat Örebro nyligen har omställningsturnén gått till Skåne där Nettos butik i Skurup, Ystad, Svedala, Trelleborg och Simrishamn nu är omställda och går under Coop-flagg.
De butikerna öppnar som Coop denna veckas fredag, 21 februari.

När man nu ändå är i Skåne och röjer drar formateringen vidare till Malmö.
Även där handlar det i detta svep om fem butiker – en annan Netto-butik i Malmö var för övrigt en av de allra första att gå från Netto till Coop.

De nu aktuella butikerna i Malmö kommer att öppna i nytt format fredag 28 februari.
När det är gjort har Coop raskt ställt om en dryg tredjedel av de Netto-butiker man köpte och ska vara klar med alla innan nästa årsskifte.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil