Var tredje butik omställd

Coop fortsätter med en intensiv takt i att ställa om landets Netto-butiker till Coop-format och skyltning. Nu är man snart klar med den första tredjedelen av de butiker man köpte 2019.

Coop köpte förra året Nettos hela svenska butiksbestånd och har ägnat en god del av sista delen av 2019 och av det vi hunnit avverka av 2020 till att ställa om Netto-butikerna till Coops butiksformat och sortiment.

Efter bland annat Örebro nyligen har omställningsturnén gått till Skåne där Nettos butik i Skurup, Ystad, Svedala, Trelleborg och Simrishamn nu är omställda och går under Coop-flagg.
De butikerna öppnar som Coop denna veckas fredag, 21 februari.

När man nu ändå är i Skåne och röjer drar formateringen vidare till Malmö.
Även där handlar det i detta svep om fem butiker – en annan Netto-butik i Malmö var för övrigt en av de allra första att gå från Netto till Coop.

De nu aktuella butikerna i Malmö kommer att öppna i nytt format fredag 28 februari.
När det är gjort har Coop raskt ställt om en dryg tredjedel av de Netto-butiker man köpte och ska vara klar med alla innan nästa årsskifte.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil