Lidl Plus har nått en miljon användare

Foto MostPhotos
Lidl Sverige har nu passerat en miljon användare för den kundklubb man lanserade i oktober 2020. ”En milstolpe för oss”, konstaterar Lidl Sverige.

Lidl valde länge att inte ha någon kundklubb men gav efter och lanserade en sådan i oktober 2020.
Det gjorde man uppenbarligen rätt i för Lidl Plus har nu passerat en miljon användare, vilket får Lidl att konstatera att ”nästan var tionde svensk har laddat ner appen”.

– Sedan lanseringen av Lidl Plus har vi överträffat många av våra mål och att vi nu passerat en miljon användare är en milstolpe för oss. Nu har vi dessutom uppnått en miljon användare långt tidigare än beräknat vilket är fantastiskt kul. Tillsammans med önskemål från kunder har vi utvecklat flera funktioner i appen, något som vi vet är uppskattat av våra kunder, säger Lidl Sveriges kommersielle direktör Robert Stekovic.

– Vi vill att det ska vara fördelaktigt att handla hos oss, oavsett om man handlar ibland eller om man är en stamkund och vi strävar alltid efter att erbjuda högsta kvalitet till bästa pris för alla. Vi vill rikta ett stort tack till våra lojala stamkunder och vi ser fram emot att fortsätta utveckla vår medlemsklubb och att växa tillsammans med våra kunder, tillägger Stekovic.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil