Lidl Sverige lanserar ny ost

Nu har Lidl Sverige lanserat sin nya hårdost, osten ”Ysta” som endast kommer att säljas i Lidl-butiker men å andra sidan i samtliga svenska sådana.

Nu har Lidl Sverige lanserat en ny hårdost som endast kommer att säljas i Lidl-butiker runtom i landet. 
Osten ”Ysta” är en tolv månader lagrad ost med en djup och kraftig smak med syrliga inslag och gräddiga toner, beskriver Lidl. 

Namnet Ysta är en hyllning till svensk ostproduktion och röstades mellan 280 olika förslag fram av Lidl Sveriges medarbetare. Osten Ysta produceras naturligtvis i Sverige och är gjord på svensk mjölk, berättar bolaget.

– Vi ville ta fram en lagrad hårdost med mycket smak som passar alla plånböcker. Resultatet, osten ”Ysta” är ett exempel på just detta. Det här är en ost som jag är övertygad kommer att uppskattas av de svenska konsumenterna, säger Björn Sterner, kategorichef mejeri på Lidl Sverige.

Osten Ysta hittas i butik med start förra veckans fredag, 28 oktober, med en prislapp på 99 kr/kg, och kommer att finnas i alla Lidl-butiker i Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil