Lyxar till det med premiumburgare

Foto Pressbild
Coop tar steget mot högklassiga grillupplevelser genom att lansera frysta hamburgare av högsta kvalitet. Tillverkade av 99,5 procent nötkött och enkla ingredienser, är dessa burgare redo att avnjutas på grillen eller stekpannan. Med fokus på kvalitet och enkelhet blir grillningen till en smakupplevelse utan kompromisser.

Daphne Perlmutter, produktutvecklare på Coop Sverige, betonar att det enkla är det goda när det kommer till Coops premiumburgare. Med endast kött och havssalt är dessa burgare enkla att tillaga och utgör en välsmakande måltid för hela familjen. Frysta och förpackade i 4-pack, är de tillgängliga för köp från vecka 21 och kan också stekas vid behov utan att förlora sin kvalitet.

Coops fokus på högkvalitativa produkter märks också i övriga grillnyheter som lanseras under veckorna 20-24. Med klassiska smaker som Xtra Dijon bbq-sås, krämig salladsost för röror och wraps, samt ett luftigt glutenfritt burgarbröd, strävar Coop efter att göra grillupplevelsen både enkel och njutbar för alla kunder.

När det kommer till förälskelsen i hamburgare är det norra Sverige som tar täten. Norrbottens län toppar listan över mest köpta frysta hamburgare per invånare, medan Värmlands län dominerar när det gäller färdiga hamburgare. Den nordliga passionen för hamburgare synliggörs i köpstatistiken, medan Stockholms län och Kronobergs län tenderar att ligga i botten när det gäller köp av både frysta och färdiga hamburgare.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil