MAX öppnar i Kristiansand

Nyöppnade Max i Kristiansand. | Foto Pressbild
MAX slår upp portarna till den åttonde restaurangen i Norge och till den har man anställt 50 nya medarbetare från Kristiansands närområde.

MAX öppnade den första restaurangen i Norge redan 2011 och nu vill man, precis som i Sverige, ta upp kampen mot de amerikanska kollegorna i snabbmatsbranschen genom ett brett utbud av alternativ till rött kött. MAX gröna meny har visat sig populär i Sverige och Rickard Holm, Sverige och Norgechef på MAX, hoppas att burgarna ska gå hem bland Kristiansand-borna också.

– Vi har stora planer för Norge och vill växa i hela landet, men vi börjar med Kristiansand. Det är ett område vi kikat på ett tag och vi tror att vårt utbud av burgare som passar alla – vare sig man äter kött eller inte – är ett bra komplement till de restauranger som finns här idag, säger Rickard Holm.

Restaurangen i Kristiansand kommer sysselsätta 50 nya medarbetare från närområdet och MAX-veteranen Alex Tamilsson leder det nya teamet som restaurangchef. Han har jobbat hos burgarkedjan sedan fem år tillbaka på flera restauranger i Sverige.

– Det känns tryggt att få öppna MAX första restaurang på Sörlandet tillsammans med mina nya grymma kollegor. Det är viktigt för mig att vi är ett bra gäng som trivs ihop och jag tycker vi hittat rätt med varandra. Det ska bli roligt att börja servera de första MAX-burgarna till boende och sommargäster, säger Alex Tamilsson.

MAX är inne i en expansiv fas och restaurangen i Kristiansand följs snart av ytterligare en restaurang på Sörlandet, i Arendal under april månad.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil