McDonald’s-restaurang under utredning

Arkivbild MostPhotos
Miljö- och hälsoskyddsenheten har under den senaste tiden mottagit flera anmälningar om misstänkt matförgiftning kopplade till en McDonald's-restaurang i Mellansverige. Dessa anmälningar är bara de senaste i en serie av rapporter under det senaste året som har pekat på potentiella hälsorisker för kunderna på restaurangen.

Tidigare kontroller och inspektioner av Miljö- och hälsoskyddsenheten har identifierat återkommande brister på restaurangen, vilka nu misstänks vara kopplade till matförgiftningsfallen. Dessa brister har bedömts utgöra en risk för hälsan hos restaurangens kunder.

För att åtgärda situationen och förhindra framtida matförgiftningsfall har Miljö- och hälsoskyddsenheten utfärdat krav på restaurangen. Enligt en nyligen publicerad kontrollrapport måste restaurangen presentera nya och förbättrade rutiner för riskhantering, rengöring och underhåll senast den 25 mars. Dessa nya rutiner förväntas vara detaljerade och specifika när det gäller att hantera riskerna för matförgiftning, med målet att säkerställa kundernas hälsa och säkerhet på restaurangen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil