Mellandagsrean blev sämre denna jul

Mellandagsrean blev sämre denna jul
Foto: Mostphotos

Det blev en sämre mellandagsrea denna vinter, konstaterar ehandel.se. Den är ännu igång som januarirea men så här långt svag online, skriver sajten.

Även om statistiken fortfarande inte är fullständig så konstaterar Prisjakt att den fysiska handeln gick bäst under annandagen, helt enligt traditionen.
Och onlinerean började bra. Den startade, förstås, på juldagen, och denna juldag var det 17 procent fler kunder som ville klicka hem varor än året innan, 2020.

Men när Prisjakt mäter det så kallade köpintresset så låg det mer än dubbelt så högt under hittepå-kampanjen Black week.
Man påpekar även att lagerstatusnivåerna är lägre denna mellandagsrea, jämfört med tidigare.

En faktor som man påpekar har betydelse är den globala fraktkris vi ser och den brist på komponenter som finns inom en rad sektorer.
Det har gjort att prissänkningarna blivit lägre och prisnivåerna högre i en relativ jämförelse med tidigare mellandagsreor, skriver ehandel.se.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbete kring återvinning

Orkla ökar samarbetet med återvinningsappen Bower, vars idé är att öka återvinningen genom att skapa ett värde även för ”icke pantbara” produkter.

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Snabbgross öppnar i nya lokaler i Tornby

Idag, 18 januari, öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i nya och större lokaler i Linköping, för övrigt i samma område, Tornby, som tidigare.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.