Näringspolitisk chef lämnar Svensk handel

Mats Hedenström lämnar nu Svensk Handel | Foto Pressbild, Svensk Handel
Svensk handels näringspolitiske chef och profil Mats Hedenström lämnar jobbet i september efter att i sju år ha företrätt organisationen.

Svensk handel tappar en stark profil när Mats Hedenström nu lämnar jobbet som näringspolitisk chef.
– Det är nu dags att tacka för mig, säger Nats Hedenström.

I augusti 2015 började Mats Hedenström som näringspolitisk chef för Svensk handel.
– Det har varit sju roliga, spännande men också utmanande år och jag tänker här inte minst på den pandemi som drabbade oss alla, men där handelsföretagen tillhörde de delar av näringslivet som drabbades allra hårdast, skriver Mats Hedenström i ett inlägg på Linkedin. Det är nu rätt tillfälle att lämna organisationen, anser han.
– Det känns naturligt att göra detta nu när vi förhoppningsvis kan lägga pandemin bakom oss och fokus mer kan läggas på handelns digitala omställning och hur såväl framtidens medlemmar som handelsföretag kan komma att se ut, skriver Hedenström.

– Handelns röst har verkligen har stärkts och att vi gemensamt har gjort Svensk Handel till en stark kraft att räkna med, skriver han om den gångna tiden. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil