Nordic snus satsar på nikotinportioner

Nordic snus produkter. Nu satsar bolaget vidare | Foto: Pressbild
Marknaden för nikotinportioner fortsätter växa i Sverige och nu satsar Nordic snus vidare för att nå fler konsumenter med sina produkter.

Nikotinportionsmarknaden i Sverige fortsätter att växa och Nordic snus nikotinportioner ökar sin volym med 17,7 procent jämfört med samma period förra året, skriver företaget i en pressrelease där man påpekar att man nu utvecklar sina nikotinportioner. Nya Nordic spirit har nått konsumenterna.

– Vi märker en ökad efterfrågan och ser fortsatt en stor potential för nikotinportionerna. Nu ökar vi våra investeringar kraftigt, lanserar nya smaker och vår utbyggda fabrik möjliggör en massiv produktionsökning. Vi står nu redo att nå fler konsumenter och att öka våra marknadsandelar, säger Cormac O´Rourke som är vd för Nordic snus.

– Vi har passat på att förfina vårt recept och skapat en ännu bättre produkt med intensivare smakupplevelse. Nya Nordic spirit har mer smak och bättre formula, vilket vi är övertygade om kommer tas väl emot på marknaden, tillägger O’Rourke.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil