Nostalgi och innovation från Brynild

Foto Pressbild

Brynild är Norges största producent av nötter, konfektyr och pastiller. På den svenska marknaden har man redan produkter från Dent och Den lille nøttefabrikken. Nu lanseras två nya koncept för den svenska marknaden; Brynild Knatter och Dent Rebel.

Kärlek vid första tuggan:

Brynild Knatter är en gammal god klassiker som skapat fina barndomsminnen på 80- och 90-talet, och nu är originalet äntligen tillbaka i svenska butikshyllor. Med sina fräscha och fruktiga smaker kan vi nästan garantera att det blir «kärlek vid första tuggan»!

Omfamna din inre Rebel:

Rebel Energy Bullets är en energisk innovation utöver det vanliga. Produkten ger inte bara bra munn-underhållning – de är även tillsatta med koffein för att ge dig en extra kick i din vardag. Rekommenderas inte för barn, gravida eller ammande kvinnor.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil