Ny butiksöppning i Linköping

Foto Pressbild
Dollarstore, den populära lågpriskedjan, öppnar en ny butik i Linköping den 25 april 2024. Detta blir den andra butiken i Linköping för Dollarstore och den kommer att vara belägen i handelsområdet Tornby med en yta på över 3 700 kvadratmeter.

Dollarstore strävar alltid efter att erbjuda kunderna något extra och en rolig shoppingupplevelse där man aldrig vet vad man kan förvänta sig. Att handla på Dollarstore ska vara som en spännande skattjakt, med kvalitetsprodukter till förmånliga priser inom skönhet, hygien, rengöringsmedel, snacks, heminredning, säsongsvaror och mycket mer.

”Vi är glada över att öppna vår andra butik i Linköping och därigenom bli ännu mer tillgängliga för våra kunder i området. Den attraktiva handelsplatsen Tornby känns som det perfekta valet för oss. Det här blir vår 132:a Dollarstore-butik i Sverige och det kommer garanterat bli fler under året,” säger Fredrik Holmström, Head of Expansion på Dollarstore.

Den nya butiken i Linköping kommer att anställa en butikschef och cirka 10 andra yrkesverksamma inom detaljhandeln. Öppettiderna kommer att vara vardagar mellan kl. 10.00 – 20.00 och helger mellan kl. 10.00 – 18.00.

Butikens öppning kommer att firas med massor av erbjudanden. Från kl. 10.00 den 25 april kommer det att finnas specialerbjudanden, kaffe, fika, musik från en DJ, tävlingar och en särskild överraskningshink med presenter för de första 200 kunderna.

För mer information om öppningen, besök det officiella Facebook-evenemanget här.

Dollarstore är en del av Tokmanni Group, som även växer och förnyar sitt butiksnätverk i både Sverige och Finland. Den senaste Dollarstore-butiken öppnade i Uddevalla i slutet av mars, och fler butiker planeras att öppna i både Sverige och Danmark. Tokmanni Group strävar efter att fortsätta växa och förnya sitt utbud för att möta kundernas behov.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil