Ny Senior Vice President hos Atria

Karin Atterfors | Foro Hanna Karlberg
Karin Atterfors har tillträtt som Senior Vice President för Marketing, Product Development & Innovation hos Atria Sweden. Karin, som närmast kommer från Swedish Match, tillträdde den nya rollen den 5 juni.

Atria Sweden har nyligen förstärkt sin ledningsgrupp genom att välkomna Karin Atterfors som Senior Vice President för Marketing, Product Development & Innovation. Med sin omfattande erfarenhet från strategisk marknadsföring och innovation i internationella verksamheter, förväntas Karin spela en avgörande roll i att leda och utveckla Atrias marknadsteam.
– Karin har en mycket intressant bakgrund med stor erfarenhet från strategisk marknadsföring i internationella verksamheter. Hon kommer att bli en nyckelperson i att leda det centrala marknadsteamet och jag är övertygad om att hon med sin gedigna erfarenhet är rätt person att fortsätta utveckla våra varumärken och produkter för den svenska marknaden, säger Jarmo Lindholm, vd för Atria Sweden.

Gedigen erfarenhet inom FMCG och detaljhandel
Karin Atterfors kommer senast från en roll som Director Snus Category för Swedish Match och har tidigare varit Marketing Manager för Carlsberg Sverige. Hon har även haft flera ledande positioner på Movement Consulting AB och Kraft Foods, vilket har gett henne en bred och mångårig erfarenhet inom snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) och detaljhandel, både nationellt och internationellt.
Karin ser fram emot att bidra till Atrias fortsatta framgång och utveckling.
– Atria är ett företag som har starka varumärken och fint renommé och jag ser verkligen fram emot att sätta mig in i verksamheten och vara en del av resan framåt, säger Karin Atterfors.

Med sin gedigna erfarenhet och strategiska inriktning förväntas Karin Atterfors stärka Atrias position på marknaden och bidra till innovativa lösningar inom marknadsföring och produktutveckling.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil