Ny tf. marknadschef på Polarbröd

Jenny Jeppsson | Foto Pressbild
Jenny Jeppsson, som för närvarande innehar rollen som Marketing Area Manager på Polarbröd, tar steget in som tillförordnad marknadschef från och med den 1 maj. Jeppsson har en lång och mångsidig erfarenhet inom företaget sedan 2006 och har innehaft flera olika roller inom marknadsavdelningen.

Jeppsson uttrycker sin glädje och ära över att bli tilldelad detta förtroende och ser fram emot att ta sig an de utmaningar som Polarbröd står inför, både när det gäller varumärkesutveckling och sortiment. Med sin gedigna erfarenhet och kompetens, samt tillsammans med det övriga teamet, hoppas hon kunna bidra till att företaget rustas för framtiden.

”Det känns såklart jättekul och hedrande att få detta förtroende. Polarbröd är ett fantastiskt företag och varumärke som jag känner både utan och innan efter alla mina år. Vi har många spännande utmaningar framför oss både vad gäller varumärke och sortiment och jag hoppas att jag med min erfarenhet, tillsammans med resten av teamet, kan bidra till att vi är rustade för framtiden,” säger Jenny Jeppsson.

Björn Hägg, försäljnings- och marknadsdirektör på Polarbröd, välkomnar Jenny Jeppsson i hennes nya roll och ser fram emot att fortsätta det nära samarbetet med henne. Hägg ser fram emot att tillsammans med Jeppsson utveckla framtidens hållbara brödmål och att fortsätta bygga upp det välkända och älskade varumärket Polarbröd.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil