Nya smaker från Exotic Snacks

Foto Pressbild
Äntligen cashewnötter med smak av Brynt smör & Havssalt från Exotic Snacks, utbrister företaget inför en nylansering som en del av flera nyheter.

Exotic Snacks har följt utvecklingen av cashewnötter och såg tidigt den ökande trenden för i Sverige äter vi cashewnötter som aldrig förr. 
Företaget har haft en fin försäljningsutveckling av cashewnötter. Tidigare lanserade Exotic Snacks Jumbo Cashew, i två varianter, Rostad & Saltad samt en Naturell. Båda med extra stora cashewnötter och väldigt goda.

– Vi ser att cashewnötter har så många användningsområden och att den med fördel kan smaksättas och avnjutas som snacks. Därför har vi nu valt att lansera Cashew med smak av Brynt smör & Havssalt. Det känns väldigt roligt att starta året med flera goda nyheter som kommer att finnas i snackshyllan från och med vecka 3, säger Marie Eklund, marknadschef hos Premium Snacks Nordic AB.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil