Nya smaker från Exotic Snacks

Foto Pressbild
Äntligen cashewnötter med smak av Brynt smör & Havssalt från Exotic Snacks, utbrister företaget inför en nylansering som en del av flera nyheter.

Exotic Snacks har följt utvecklingen av cashewnötter och såg tidigt den ökande trenden för i Sverige äter vi cashewnötter som aldrig förr. 
Företaget har haft en fin försäljningsutveckling av cashewnötter. Tidigare lanserade Exotic Snacks Jumbo Cashew, i två varianter, Rostad & Saltad samt en Naturell. Båda med extra stora cashewnötter och väldigt goda.

– Vi ser att cashewnötter har så många användningsområden och att den med fördel kan smaksättas och avnjutas som snacks. Därför har vi nu valt att lansera Cashew med smak av Brynt smör & Havssalt. Det känns väldigt roligt att starta året med flera goda nyheter som kommer att finnas i snackshyllan från och med vecka 3, säger Marie Eklund, marknadschef hos Premium Snacks Nordic AB.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Coop kampanjar med humortrio

Coop fixar festen tillsammans med IJustWantToBeCool, humortrion som i tre Youtube-kanaler har en miljonpublik.

Billigast att köpa storpack på nätet

Dyrt snus? Absolut. Men när Norstat undersöker saken på uppdrag av Snusbolaget är resultatet att man kan tjäna rejält på att handla på nätet.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil