Nykomling blev årets uppfödare

Foto Pressbild
När Kronfågel korade Årets uppfödare 2022 hamnade priset hos Anette och Per Henningsson på Backa gård, uppfödare sedan fyra år.

Kronfågel utser varje år Årets uppfödare, som ett led i att hylla duktiga personer som driver mot ännu bättre kvalitet och djurvälfärd, skriver företaget. 

I år korades nykomlingarna Anette och Per Henningsson på Backa gård som tack vare sitt höga engagemang för ständig utvärdering och utveckling bidragit till ännu bättre kvalitet och hälsa hos kycklingarna.

– Jag blev helt tagen på sängen när Kronfågel läste upp att det var vi som vunnit. Det trodde jag inte. Jag har ju bara varit uppfödare i knappt fyra år. Jag är otroligt stolt och tacksam över den utmärkelsen, och skönt att få ett kvitto på att det vi gör är bra, säger Anette Henningsson på Backa gård.– Våra uppfödare är viktiga för oss och arbetar hårt ute på gårdarna för att leverera den hälsosamma kyckling vi och våra kunder vill ha. Anettes engagemang och driv till att hela tiden bli bättre har gett fina resultat värda att hylla, säger Johan Andersson, ansvarig för djurvälfärd hos Kronfågel.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil