Nytt samarbete ska förbättra onlineköpet

Erik Lundberg, vd Apotek hjärtat, skapar nytt samarbete | Foto: Pressbild
Apotek hjärtat har skrivit avtal med Greyorange för att utveckla automationslösningar med målet att förbättra kundupplevelsen online.

Apotek hjärtat har ingått partnerskap med Greyorange om att utveckla automationslösningar på det nya e-handelslagret som öppnar i september i Norrköping, meddelar företaget. E-handelslagret är 20 000 kvadratmeter stort.

Genom partnerskapet tar Apotek hjärtat nästa steg i att automatisera logistiken inom bolaget, påpekar man. 
Lagret som försörjer apoteken med varor är redan automatiserat till stor del men det nya samarbetet ger apotekskedjan förutsättningar att förenkla för kunderna genom snabbare och smidigare leveranser, säkra kvalitet och möjlighet att erbjuda ett bredare sortiment för att skapa tillväxt på lång sikt, är sammanfattningen.

– Genom samarbetet fortsätter vi att automatisera våra logistikflöden och lägger därmed grunden för nästa generations e-handelserbjudande. Vi har valt Greyorange eftersom det är ett innovativt och spännande företag som ligger i teknikens framkant och det är precis där vi vill vara för att ge våra kunder en kundupplevelse i världsklass. Den lösningen som vi kommer att titta på blir vi först med i Norden, säger Apotek hjärtats vd Eric Lundberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil