[bsa_pro_ad_space id=3 delay=7]

Nytt samarbete ska förbättra onlineköpet

Erik Lundberg, vd Apotek hjärtat, skapar nytt samarbete | Foto: Pressbild
Apotek hjärtat har skrivit avtal med Greyorange för att utveckla automationslösningar med målet att förbättra kundupplevelsen online.

Apotek hjärtat har ingått partnerskap med Greyorange om att utveckla automationslösningar på det nya e-handelslagret som öppnar i september i Norrköping, meddelar företaget. E-handelslagret är 20 000 kvadratmeter stort.

Genom partnerskapet tar Apotek hjärtat nästa steg i att automatisera logistiken inom bolaget, påpekar man. 
Lagret som försörjer apoteken med varor är redan automatiserat till stor del men det nya samarbetet ger apotekskedjan förutsättningar att förenkla för kunderna genom snabbare och smidigare leveranser, säkra kvalitet och möjlighet att erbjuda ett bredare sortiment för att skapa tillväxt på lång sikt, är sammanfattningen.

– Genom samarbetet fortsätter vi att automatisera våra logistikflöden och lägger därmed grunden för nästa generations e-handelserbjudande. Vi har valt Greyorange eftersom det är ett innovativt och spännande företag som ligger i teknikens framkant och det är precis där vi vill vara för att ge våra kunder en kundupplevelse i världsklass. Den lösningen som vi kommer att titta på blir vi först med i Norden, säger Apotek hjärtats vd Eric Lundberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

[bsa_pro_ad_space id=4 delay=7]

[bsa_pro_ad_space id=1 delay=7]

Västkustägg förvärvar Väst Ägg AB

Stjärnägg AB, en av Sveriges främsta leverantörer av ägg, tillkännager stolt att deras delägare, Västkustägg, har förvärvat Väst Ägg AB, tidigare känt som Lilluns Ägg. Denna strategiska expansion förväntas stärka deras kapacitet att leverera ägg av högsta kvalitet till butiker över hela landet.

Olivoljepriserna skjuter i höjden

Den senaste tiden har olivoljepriserna fortsatt att skjuta i höjden till följd av torkan som härjar i södra Europa. Enligt Ulf Mazur, vd och grundare av Matpriskollen, har priserna ökat med hela 5 procent under februari och en imponerande 40 procent på årsbasis.

Leder vägen för jämställdhet i näringslivet

En färsk undersökning utförd av Svensk Kooperation visar på en betydande skillnad i jämställdhetsarbetet mellan kooperativt ägda företag och börsbolag. Med Internationella kvinnodagen i sikte ger resultaten en inblick i hur olika typer av företag hanterar könsrepresentationen i sina ledande positioner.

Sex procent lägre konsumtion 2020

Konsekvenser för försäljning till minderåriga

När det kommer till Systembolaget är ålderskontroll av högsta prioritet. Att säkerställa att ingen under 20 år får köpa alkohol är en central del av deras arbete för att främja ansvarsfull konsumtion. Men vad händer om en misstag inträffar och alkohol säljs till en minderårig?

Kunderna rasar mot Kellogg’s

Kellogg’s, känd för sina populära frukostflingor som Froot Loops och Frosties, har hamnat i en storm av kritik efter ett kontroversiellt uttalande från deras VD, Gary Pilnick. Uttalandet, som gjordes under en intervju med amerikanska CNBC, har fått kunder att reagera starkt.

Ingen ljusning i sikte enligt UC

Konkurser fortsätter att öka, och enligt experter syns ingen ljusning i sikte. Affärs- och kreditinformationsföretaget UC rapporterar att situationen är den värsta på över ett decennium för vissa branscher.

Levererar mat med drönare

En Ica Nära-butik har inlett ett pilotprojekt där man testar hemleverans med drönare till kunderna, som enligt en enkätundersökning är efterfrågat. Kundens erfarenhet beskrivs som ”oväntat smidig”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil