Oh Mungood anlitar två stora grossister

Caroline Nilsson Vd, Oh Mungood. | Foto Kollage, Pressbild
Oh Mungood satsar på distribution till restauranger och satsar stort. Nu tar man draghjälp av två storgrossister, Martin & Servera samt Svensk cater.

Grossisterna Martin & Servera och Svensk Cater blir återförsäljare av Oh Mungood. Produkterna, tillverkade av den näringsrika mungbönan, blir nu tillgängliga att köpas in för majoriteten av landets restauranger och cateringkök, skriver företaget i en pressrelease. 

– Intaget på Martin & Servera och Svensk Cater är otroligt viktigt för oss. Vi ser en enorm potential i att fler restauranger, kedjor och besöksnäring väljer vår produkt. Inte bara för att fler konsumenter kräver det, utan också för att en omställning till mer växtbaserat kräver det, säger Caroline Nilsson som är vd för Oh Mungood. 

– Vi ser att våra produkter passar på allt ifrån den enkla food-truck-menyn till större lunchrestauranger och till finare krogar, tillägger Nilsson.

– Det är såklart ett viktigt ställningstagande som restauranger gör när de väljer att ta in våra produkter. Dels att de är växtbaserade och ekologiska, dels att de är helt utan tillsatser och skamlöst goda. Vi ser att många uteätare har tröttnat på mock meat och halloumi och vill ha något annat. Vi försöker inte efterlikna kött. Vår produkt står på egna ben och passar alla som gillar riktigt god mat, avslutar Caroline Nilsson. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil