Öppnar nya Eurocash i Charlottenberg

Foto Pressbild
Nu har den nya, större och moderniserade Eurocash-butiken i Eda, Charlottenberg öppnat efter att ha köpts av Eurocash i somras.

Nu har de den nya, större och toppmoderna Eurocashbutiken i Eda/Charlottenberg slagit upp portarna. 
Gränshandelsbutiken Eda Supermarket förvärvades av Eurocash i somras. 

Efter övertagandet i början av oktober har butiken genomgått en ombyggnation och nu omvandlats till Eurocash nya butikskoncept, med ett sortiment som är specialanpassat för den norska gränshandelskunden – en kund som nu på allvar är tillbaka.– Sedan restriktionerna försvann har vi sett en successiv återgång i gränshandeln, och under det tredje kvartalet var vi för första gången tillbaka på en försäljning som var högre än före pandemin, säger Johan Svensson som är vd för Eurocash. 

– Att vi nu kan möta de norska kunderna i Charlottenberg med en ny, stor och toppmodern Eurocashbutik där vi behållit de bästa delarna från den tidigare butiken och samtidigt anpassat den till Eurocash nya koncept känns väldigt bra. Nu kan vi möta både gamla och nya kunder med ett riktigt starkt erbjudande, tillägger Svensson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil