Öppnar sin senaste butik i Bromma

Niklas Tolstoy butikchef City Gross Bromma | Foto Pressbild
City Gross i Bromma har nu öppnat sina dörrar för allmänheten. Denna färskaste tillskott i kedjan fokuserar på att erbjuda en effektiv matbutik med betoning på färskvaror.

Öppningsdagen blev en succé, med många kunder som kom för att dra nytta av speciella öppningserbjudanden och utforska den nya butiken.

Butikschefen Niklas Tolstoy uttryckte sin glädje över den positiva starten och den varma mottagandet från kunderna. Efter att ha varit borta från Bromma i åtta månader är City Gross nu tillbaka och sätter fokus på sina kunder.

Tolstoy understryker vikten av att kunderna trivs i butiken samtidigt som de hittar högkvalitativ mat till rimliga priser. Ledningsgruppen för City Gross var också på plats för att önska det lokala teamet lycka till med den nya butiken. De uttryckte sin glädje över att återigen kunna välkomna sina tidigare kunder i Bromma samtidigt som de ser fram emot att introducera City Gross till nya kunder i området.

City Gross i Bromma ligger på en strategiskt gynnsam plats och syftar till att bli Brommas bästa när det gäller att tillgodose kundernas behov och skapa en välkomnande atmosfär.

Källa:

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil