Orkla i Eslöv letar 30 sommarjobbare

Skriv till Orkla om du vill bli av med barnen i sommar! | Foto MostPhotos
Nu har Orkla i Eslöv dragit igång rekryteringen av sommarjobbare inför årets gurksäsong. I år ska 30 sådana rekryteras, mest produktionspersonal.

Under tio hetsiga sommarveckor skördas gurkorna i Sverige och då handlar det om att hänga med i produktionen. Hela årets produktion av gurkor ska läggas in för varumärket Felix under dessa veckor och bolaget rekryterar därför nu 30 sommarjobbare.

– Som medarbetare på Orkla är du en viktig kugge i Sveriges livsmedelsförsörjning. På Orkla får du som medarbetare vara med och bidra tillsammans med härliga kollegor. Vi vill ge alla våra medarbetare en möjlighet att växa och utvecklas, säger Stefan Johansson, tf fabrikschef, på Orkla i Eslöv.

I Eslöv har dagligvarubolaget Orklas Sveriges största anläggning för livsmedelsproduktion som tillagar framförallt färdigmat, växtbaserat och olika former av frysta och inlagda grönsaker för varumärken som Felix och Anamma. Mer än 90 procent av den mat som Orkla säljer i Sverige produceras också i Sverige.

Att vara sommarjobbare på Orkla är också ett första steg inom en internationell koncern med många framtida karriärmöjligheter – lokalt, nationellt och internationellt.

– Jag tror att alla kommer ihåg sitt första sommarjobb. Inkomst, arbetslivserfarenhet och nya relationer som förhoppningsvis kan vara länge, säger Stefan Johansson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil